Search

Technical Discussion Group Forum

This forum is provided for user discussion. While Logic PD support staff and engineers participate, Logic PD does not guarantee the accuracy of all information within in the Technical Discussion Group (TDG).

The "Articles" forums provide brief Articles written by Logic PD engineers that address the most frequently asked technical questions.

To receive email notifications when updates are posted for a Logic PD product download, please subscribe to the TDG Forum of interest.

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 17 Nov 2014 04:15 PM by  Alexander Duh
Issues with LogicLoader
 2 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
Alexander Duh
New Member
New Member
Posts:2


--
17 Nov 2014 02:07 PM

    I'm using the lolo 2.3.11 to bootup a PXA270-10, -11, and my machine hardware fails to detect a sync pulse. When I was using an older lolo (2.0.5) on the PXA270-10 there was no such issue. What changed with the implementation that would cause this, and how can I compensate for these changes?

    Thanks,

    Alex

    Adam Ford
    Advanced Member
    Advanced Member
    Posts:756


    --
    17 Nov 2014 02:15 PM
    There are different versions of LogicLoader based on the NOR flash or NAND flash as well as the speed of the processor. Are you sure you are using the correct version of the LogicLoader for your SOM?

    If you have the wrong version, it may not necessarily boot correctly.

    adam
    Alexander Duh
    New Member
    New Member
    Posts:2


    --
    17 Nov 2014 04:15 PM
    Hi Adam,

    I'm sure I'm using the correct version as there is only NOR flash based LogicLoader for PXA270-11 and I checked the processor speed...
    You are not authorized to post a reply.