Search

Technical Discussion Group Forum

This forum is provided for user discussion. While Logic PD support staff and engineers participate, Logic PD does not guarantee the accuracy of all information within in the Technical Discussion Group (TDG).

The "Articles" forums provide brief Articles written by Logic PD engineers that address the most frequently asked technical questions.

To receive email notifications when updates are posted for a Logic PD product download, please subscribe to the TDG Forum of interest.

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 26 Dec 2006 03:25 PM by  dali_in@yahoo.com
Problem Building Application using EVC++4.0
 0 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
dali_in@yahoo.com
New Member
New Member
Posts:


--
26 Dec 2006 03:25 PM
    Dear All

    I am trying to get my head around this Logic development Kit LH7A400-10.

    I am using this tutorial "Zoom Starter Development Kit Windows CE Evaluation Guide" by Aaron Stewart. I am trying to build a simple application , a typical Hello World Application" as described in Tutorial. But when I try to build the application using EVC++ 4.0 it get stuck at Linking phase and eventually my laptop display message like Insufficient resource to run this application.

    I am using WinCE 4.2 and EVC++4.0 with SP4.

    The workstation i am using has following Configuration:
    Processor: Intel Core Duo T2300 1.66GHz
    RAM:2GB DDR2(Support Dual Channel)
    Harddisk:120GB
    OS: Windows XP Home Edition with SP2. Also i have downloaded all the latest updates including .Net updates

    Any help on this matter will be highly appreciated.

    Regards
    Sikander
    You are not authorized to post a reply.