Search

Technical Discussion Group Forum

This forum is provided for user discussion. While Logic PD support staff and engineers participate, Logic PD does not guarantee the accuracy of all information within in the Technical Discussion Group (TDG).

The "Articles" forums provide brief Articles written by Logic PD engineers that address the most frequently asked technical questions.

To receive email notifications when updates are posted for a Logic PD product download, please subscribe to the TDG Forum of interest.

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 13 Sep 2006 10:30 AM by  Anonymous
Help with LH7A400
 11 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
dali_in@yahoo.com
New Member
New Member
Posts:


--
28 Aug 2006 04:53 AM
    HI Guys

    I am complete Newbie. just got my first Development kit and trying to figure out how to make it work for first time.

    Can anybody tell me what this software is for:
    WIN CE 50 LPD ARMV4I SDK _LH7A400.msi

    Also I have downloaded WinCE5.0 and installed it on my PC. what are the files i need to get started.

    Thanks
    Anonymous
    Posts:


    --
    28 Aug 2006 09:36 AM
    I would recommend reading through the Evaluation Guide for Windows CE which is linked below. This is a binary OS image that will allow you to evaluate Logic's Windows CE Binary BSP for your application development. In fact many customers have used these images for the first few months of app development before they have hardware available.

    http://www.logicpd.com/do...81/1001090_Rev_D.pdf

    The file that you're refering to is the Windows CE Software Development Kit for the LH7A400 card engine. This SDK contains a subset of common Operating System (OS) APIs that allows an application written to the Standard SDK to run on different Windows CE .NET platforms and is for use in Embedded Visual C++ as referenced in the guide above.

    Customers that are approved by sales after signing the Binary BSP license agreement and purchasing a bronze support contract ($795) will be given access to Logic's Windows CE Binary BSP.

    http://www.logicpd.com/su...q/faq.php?faq_id=153

    Thanks,
    dali_in@yahoo.com
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    28 Aug 2006 10:54 AM
    Hi Aaron

    Thanks for the reply.

    This would seem really stupid question but i really need your help.

    I have been through the document you referred.And i downloaded and installed microsoft embedded visual C++. Also i have downloaded Teraterm emulator.

    The fourth file the document refers WinCE 5.0 SDK. When i try to install this file it comes up with message saying something about native code . Could you please help me with this.

    Thanks

    Sikander.
    Anonymous
    Posts:


    --
    28 Aug 2006 10:56 AM
    I'm not sure why this is happening but there are two possibilities. It might be because you don't have Platform builder installed on your system. It also might be because you haven't yet installed service pack 4 for eVC++. Can you post the excact text of the error dialog? Also I would recommend searching the microsoft newsgroups for this error as there might be insight as to what is causing it. I personally have never experienced it.

    Best Regards,
    dali_in@yahoo.com
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    29 Aug 2006 02:00 PM
    Hi Aaron

    Thanks for the reply

    I have got platform builder 5.0 installed on my system. Also i have got winCE 5.0 installed as well as EVC++ 4.0. But when i try to install the file WIN CE 50 LPD ARMV4I SDK _LH7A400.msi it comes up with this message.

    I have got printscreen of the error messsage. If you could send me your email address then i can send it to you and you can point me in the right direction

    My Address is Sikander.Dali@gmail.com

    Regards
    Sikander
    Anonymous
    Posts:


    --
    30 Aug 2006 01:39 PM
    Hello,

    After looking at your screenshot I would suggest following the external link that is being referenced to find out what components that you are missing on your install that won't let you install the SDK. I would get in touch with Microsoft for more specific support if this does not solve the issues that you are seeing.

    Are you sure that you have service pack 4 installed for eVC++?

    Thanks,
    dali_in@yahoo.com
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    02 Sep 2006 12:59 PM
    Hi Aaron

    I have interface my TFT screen with the kit.I have got this Hitachi TX31D30VC1CAA 12.1" SVGA TFT LCD Module. I have made connection with the kit.

    I want to display Colour test Pattern on my TFT screen. Reading through the Application guide 161:Interfacing LCDs to Logics SDK Board, i guess i need to Determine LCD Controller register setting.

    Can you please tell me how to calculate the LCD Controller register.

    Also after i have calculated the LCD Controller register what i need to do to test it out.

    Regards
    Sikander
    Anonymous
    Posts:


    --
    05 Sep 2006 10:59 AM
    You will need to match up the LCD register and timing values from the spec or datasheet with the LCD registers on the chip. Something that you can try is to do a 'video-open' for the 12.1 Sharp display kit and then do a draw-test.

    losh> video-open 2 16
    video-open display: width: 800 height: 600 bpp: 16 disp: 2
    losh> draw-test
    losh>

    From here you can read the register values and tweak them to make them work with your custom display. The timing should be fairly similar for your display.

    Logic can help you further with this under support contract if you need more assistance.

    Thanks,
    dali_in@yahoo.com
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    06 Sep 2006 06:29 AM
    Hi Aaron

    going back to my old question regarding installing WIN CE 50 LPD ARMV4I SDK _LH7A400.msi on my machine. I downloaded SP4 for EVC++ 4.0 and installed it. but again it gives the same error message.

    I dont know whethr i am doing something stupid or what. Let me explain it to you.

    1) first I intalled WinCE5.0 in C:\WinCE50
    2) second I installed EVC++4 in C:\EVC40
    3) Then i installed SP4 for EVC40.
    4) Then I try to install WINCE 50 LPD ARMV4I SDK_LH7A400.msi but it comes up with error message.

    I have downloaded and installed all windows updates including updates for .net. but again same message.

    Any thought on this.

    Also i have got trail version of WinCE 4.2 with me but unfortunately lost my serial number. so cant install it. Is there any way i can get the serial number.

    Regards
    Anonymous
    Posts:


    --
    07 Sep 2006 02:36 PM
    Have you tried following the recommended URL that the error dialogue gives you? If not I would suggest trying that. Beyond that I'm not sure what might be going on, your best bet would to look around Microsoft Newsgroups or email Microsoft Support Directly.
    dali_in@yahoo.com
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    13 Sep 2006 06:54 AM
    Hi Aaron

    Is it possible to get sample source code for logic loader. I want to try something when it boots up. I want run test pattern on display when we boot up the kit.

    regards
    Sikander.
    Anonymous
    Posts:


    --
    13 Sep 2006 10:30 AM
    LogicLoader source code is available for purchase if you're interested. You can contact productsales@logicpd.com for a quote. Beyond that LogicLoader source is not freely available.

    Thanks,
    You are not authorized to post a reply.