Search

Technical Discussion Group Forum

This forum is provided for user discussion. While Beacon EmbeddedWorks support staff and engineers participate, Beacon EmbeddedWorks does not guarantee the accuracy of all information within in the Technical Discussion Group (TDG).

The "Articles" forums provide brief Articles written by Beacon EmbeddedWorks engineers that address the most frequently asked technical questions.

To receive email notifications when updates are posted for a Beacon EmbeddedWorks product download, please subscribe to the TDG Forum of interest.

TDG Forum

Search this forum:
Search
You are not authorized to create a new topic
Page 3 of 4 << < 1234 > >>
Topics
 Replies
 Views
 Last Post
2 Replies and 1829 Views ARM side of OMAP L138  1829  2 Started by  Deleted User Hi, I just bought an eXprimenter OMAP-L138 kit. The DSP side comes along quickly thru CCS. How can I access the ARM side using CCS, or any other ways I do not have any separate emulator or JTAG debugger. Thanks in advance for any help on this subject. Best, Imangh
2 1829
by  Deleted UserJump to last post
23 Apr 2011 12:19 AM
2 Replies and 1699 Views Debuging is very slow  1699  2 Started by  ropstals I'am using the onboard TI XDS100V2 USB Emulator, and if I start debugging it takes over 3 minutes before the program is load on board. If I then step trough the program it is also very slow. What can I do about this
2 1699
by  rxg7723Jump to last post
10 Mar 2011 07:34 PM
1 Replies and 1993 Views OMAP-L138/TMS320C6748 EVM interface to TI ADS1601 EVM  1993  1 Started by  Deleted User Customer is trying to interface the OMAP-L138/TMS320C6748 EVM board made by Logic PD with TI ADS1601 data converter EVM. Any one knows of over the shelf daughter card or plug in card that can make the interface via the McBSP or McASP peripherals or any other of the OMAP L138 board. Thanks.
1 1993
by  Deleted UserJump to last post
13 Jan 2011 04:12 PM
0 Replies and 1787 Views Unable to NFS Mount to Linux Host  1787  0 Started by  Scott Harris I received my kit and it boots Linux fine. However, I have been unable to do an NFS mount to my host Ubuntu 10.10 Linux system (LNX1). I HAVE been able to remotely mount to the Linux host (LNX1) using other Linux boxes, so I am fairly confident that the host NFS server is setup correctly. When I try to mount from the kit it takes a very long time (~5 minutes) for a series of timeouts to occur before I get the prompt back again. Here's the output on the console: rootarago:/ pwd / rootarago:/...
0 1787
23 Nov 2010 01:38 PM
0 Replies and 1491 Views Test points  1491  0 Started by  mpirretti I would like to toggle GPIO signals to measure timing information. On the board (not the SOM) there are many test points near the SOM connector. Is there any documentation on what signals (or freon pin) these test points correspond to Thanks
0 1491
05 Nov 2010 07:05 AM
0 Replies and 1446 Views OMAP L 138 Experimenters Kit printenv screen shot  1446  0 Started by  Joseph Meditz have a LogicPD OMAP L138 Experimenter's kit and making progress on getting TPFT to work. Before I saved environment variables on the target's flash I did not write down the original factory settings. I wonder if a member of this community would be so kind as to provide the original settings as obtained from printenv Best regads Joe PS: I've tried posting this question on TI e2e. I would like to be able to be able to boot from flash and have access to the directories.
0 1446
27 Oct 2010 11:15 AM
1 Replies and 1664 Views REV4 vs. REV5  1664  1 Started by  jonnteolsson I have REV5 boards of baseboard (Experimenters kit). However I can't find any schematics or layout files on the Logic PD site. What are the differences between those revisions
1 1664
by  jonnteolssonJump to last post
08 Oct 2010 03:11 PM
0 Replies and 1432 Views Boot from Flash  1432  0 Started by  Cailen Hi, I am new in the field. I changed the u-boot env. to boot from nfs failed, and would like to boot from flash again, but don't know how to get back. I could not find the address of uImage, and randisk address. Could anyone show me the flash boot env setting Thanks, Cailen
0 1432
24 Sep 2010 12:15 PM
0 Replies and 1610 Views U-Boot pin configuration?  1610  0 Started by  MaxD I'm looking for a detailed description or documentation on how the resident U-Boot on the OMAP L-138 SOM initially configures the OMAP L-138 pins. Thanks, Max
0 1610
20 Sep 2010 03:06 PM
0 Replies and 1661 Views OMAPL138 SOM booting problems  1661  0 Started by  dblockil I have been working with the OMAPL138 Experimenter kit (and EVM) for the past year but all that time I had been working with PSP version .06. Now I am trying to update to PSP .12 and having some issues. Any advice would be appreciated. I have fabricated my own board for the OMAPL138 64Meg SOM to connect to. This board does not have all the functionality of the experimenter kit. It does not have the audio codec. It does not have the I/O expander chip for LEDS and Switches. It also doe...
0 1661
16 Sep 2010 11:20 AM
0 Replies and 1425 Views USB  1425  0 Started by  andrefso I'm trying to debug a program in my kit and it is not working. I've got a test program that is included on GEL files download. The USB do not recognize anything connected, even the PC or a pendrive. What could I do (or read) to test this featuring on the board Ty
0 1425
02 Sep 2010 06:19 AM
7 Replies and 1758 Views Target Config for CCS4?  1758  7 Started by  mihooper Richard, I recently purchased the eXperimenter kit. I have downloaded the BSL and am trying to run the "test audio" demo in CCS4. I haves successfully built a new project, but cannot run in debug mode. Which target configuration shoule I use. Also, is there a linker file somewhere Here is the output from the console window: TMS320C64X_0: Warning: C67x: READ access - 0x889c C67x: READ access - 0x889c C67x: READ access - 0x8880 C67x: READ access - 0x889c C67x: READ access - 0x88...
7 1758
by  l.wittlandJump to last post
16 Aug 2010 12:23 AM
3 Replies and 1694 Views okay, i too bought the kit. What next?  1694  3 Started by  Deleted User Hi, I recently purchased the OL138 kit. The link to the quickstart guide provided (http://support.logicpd.com/downloads/1213) does not work. Can someone please provide the supporting links to the documentation to get started Regards Manik
3 1694
by  Deleted UserJump to last post
06 Aug 2010 03:22 PM
1 Replies and 1609 Views What logic family is compatible with expansion connectors?  1609  1 Started by  Walter Snafu I need to interface to the expansion connectors on the experimenter kit (specifically the audio expansion connector, J30). And I need logic gates (AND, OR, FLIP-FLOPS) to interface with that. What logic family should I use for the interface (TTL CMOS Low voltage CMOS etc.) At what voltage (5V 3.3V 1.8V) Thanks for your help.
1 1609
by  Walter SnafuJump to last post
12 Apr 2010 03:02 PM
0 Replies and 2671 Views Booting from TFTP and NFS  2671  0 Started by  mtom I recently received my board and went through the QuickStart procedure. Everything works just fine there. Now I want to configure my host as an NFS server and boot the u-Boot kernel image (uImage) via TFTP. I had to configure my u-Boot settings to use static IP (not sure why I couldn't get DHCP to work). My boot-up process seems to load the uImage just fine, but stops at the "Sending DHCP requests ..." Not sure if I have to reconfigure the kernel or if this is an NFS issue. I a...
0 2671
07 Apr 2010 11:44 AM
1 Replies and 1609 Views Linux mounting of SD card  1609  1 Started by  arltest Is there a device in /dev that can mount an SD card in the linux that comes installed in the flash
1 1609
by  mtomJump to last post
07 Apr 2010 10:45 AM
2 Replies and 1562 Views Accessing the ARM926EJ-S core from a Windows machine  1562  2 Started by  ailson Hello, Is there a away (or ways) of developing for and accessing (downloading) the ARM core for a Logic's ZOOM OMAP-L138 SOM M1 eXperimenters Kit from a Windows Vista machine TI says this module has a XDS100 USB emulator version 1, which cannot access the ARM core, only XDS100 USB v2. What can I do to develop for the ARM (preferably using CCS 3.3 and Windows) in the eXperimenters Kit without having to buy an external emulator Thanks in advance, Regards, Ailson
2 1562
by  ailsonJump to last post
05 Mar 2010 10:38 PM
1 Replies and 1575 Views Linux BSP and driver for 6.4" VGA LCD  1575  1 Started by  Deleted User We bought OMAP L138 experimenter kit and 6.4" LCD. There was no CD found along with the consignment. Where do we find the Linux source and BSP for the same. TI at India when contracted though could provide a version of Linux, the a suitable BSP which could support the LCD that we bought was not available with them.
1 1575
by  Deleted UserJump to last post
05 Mar 2010 01:29 PM
0 Replies and 1377 Views SD/MMC Support  1377  0 Started by  bpadalino I don't have a kit, and I can't figure out where any of the user documentation is without buying a board. With that being said, is there a way to boot SD/MMC without any modifications to the board I notice, in the pictures, an empty header for the SD/MMC slot, but it isn't populated. Is it populated on the board I get Thanks in advance.
0 1377
02 Nov 2009 06:03 PM
0 Replies and 1374 Views Can I use CCS v4.0 with the eXperimenter kit?  1374  0 Started by  donaldreay I've downloaded CCS 4.0.0.16001 from the TI website but I can't see an option to create a configuration file for the eXperimenter board.
0 1374
20 Sep 2009 02:46 PM
You are not authorized to create a new topic
Page 3 of 4 << < 1234 > >>


RSS Feed Available