Search

Technical Discussion Group Forum

This forum is provided for user discussion. While Beacon EmbeddedWorks support staff and engineers participate, Beacon EmbeddedWorks does not guarantee the accuracy of all information within in the Technical Discussion Group (TDG).

The "Articles" forums provide brief Articles written by Beacon EmbeddedWorks engineers that address the most frequently asked technical questions.

To receive email notifications when updates are posted for a Beacon EmbeddedWorks product download, please subscribe to the TDG Forum of interest.

TDG Forum

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 20 Nov 2003 02:45 PM by  Anonymous
serial_eeprom and boot script not functioning properly
 0 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages

Anonymous





Posts:


--
20 Nov 2003 02:45 PM
    If the boot script does not appear to be functioning properly, first view the serial_eeprom to verify the script has been entered correctly. The serial_eeprom contents can be viewed using the following command (Refer to Logic Loader User Manual for more information).

    Loading consecutive boot scripts into the serial_eeprom through LoLo has been shown to corrupt the boot script. The first script is loaded immediately in front of the second, hence LoLo doesn't know where the first ends and the second begins.

    hd /dev/serial_eeprom

    This can be remedied by 'flushing' the serial_eeprom between entering scripts. The following script will accomplish this:

    echo "......................................................................
    " /dev/serial_eeprom

    Best Regards,
    Andrew Wawra
    Logic Product Development
    You are not authorized to post a reply.