Search

Technical Discussion Group Forum

This forum is provided for user discussion. While Beacon EmbeddedWorks support staff and engineers participate, Beacon EmbeddedWorks does not guarantee the accuracy of all information within in the Technical Discussion Group (TDG).

The "Articles" forums provide brief Articles written by Beacon EmbeddedWorks engineers that address the most frequently asked technical questions.

To receive email notifications when updates are posted for a Beacon EmbeddedWorks product download, please subscribe to the TDG Forum of interest.

TDG Forum

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 27 Apr 2007 02:54 AM by  lacroix_vin@yahoo.fr
problem running sample application
 5 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
ameer.youssef@mdacorporation.com
New Member
New Member
Posts:


--
29 Aug 2005 01:58 PM
    I tried running the sample application with both Flash and ram, but neither is working. I get " error: invalid option '5407' ".
    Anonymous
    Posts:


    --
    29 Aug 2005 03:23 PM
    Ameer,

    Can you please post the process that you are going through and the steps involved to get his error to happen?

    Thanks,
    ameer.youssef@mdacorporation.com
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    30 Aug 2005 07:35 AM
    I first open cygwin, move to the ledflasher directory and type "make", select my module ( 4 - MCF5485_10 ), and select 1) flash (I also tried ram). This gives the error. I also tried launching GDB first, then carrying out the same prodecure, but I get the same error.
    Anonymous
    Posts:


    --
    02 Sep 2005 12:13 PM
    Ameer,

    You will want to update your version of Cygwin to ensure that everything build correctly with the new sample application, which can be done here:

    http://www.cygwin.com/

    Once you've updated Cygwin you can install the most recent GNU Tools toolchain build from Logic:

    http://www.logicpd.com/do...gnutools_install.exe

    After this you should be able to build the sample application without problems. Please let me know if this solves the issues that you are seeing or if I can assist you with any other questions.

    Thanks,
    mmadi@cpqd.com.br
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    19 Jan 2007 05:10 AM
    Hi, i´m having the some problem whith sample_app too, but i´m trying to use the sample_app with LoLo in hyperterminal, i followed every step as showed in 1003255_Rev_B. When i get on Mounting and Executing the Image, stop in step 3:

    Load the Linux kernel into RAM using the ‘load’ command. Type load elf /flash/boot/vmlinux.

    I do as said in the rev_b, but it says load failed, i would like to know if there is any configurantion that i forgot, or if i have to change the file .img?

    Thanks
    lacroix_vin@yahoo.fr
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    27 Apr 2007 02:54 AM
    Hello,
    I had the same problem as ameer: the compilation failed because of the invalid option "5407".
    An update of both cygwin and the cross compiler solved the problem.

    Thanks for your help,

    Vincent.
    You are not authorized to post a reply.