Search

Technical Discussion Group Forum

This forum is provided for user discussion. While Beacon EmbeddedWorks support staff and engineers participate, Beacon EmbeddedWorks does not guarantee the accuracy of all information within in the Technical Discussion Group (TDG).

The "Articles" forums provide brief Articles written by Beacon EmbeddedWorks engineers that address the most frequently asked technical questions.

To receive email notifications when updates are posted for a Beacon EmbeddedWorks product download, please subscribe to the TDG Forum of interest.

TDG Forum

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 15 Jul 2009 03:55 AM by  srinivasan.mohan@honeywell.com
arm-elf-gcc.exe Entry Point Not Found in sample program
 3 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages

csabi911



New Member


Posts:
New Member


--
01 Mar 2009 04:43 AM
    Hi guys,

    Newbi here . After correctly installing the cygwin , GNUtools logicPDv3.1 and the sample application PRE2.5. I get an Windows error saying:


    arm-elf-gcc.exe Entry Point Not Found

    The procedure entry point _impure_ptr could not be located in the dynamic link library cygwin1.dll


    Now I uninstalled and removed the registry keys a couple of times thinking this might resolve my issue. But still the problem persists.
    These are the tools that LOGICPD has offered to download from their website. I noticed that cygwin1.dll is quiet an older library from 2004. I don't know if that is causing the problem.But I have read somewhere on this forum that a newer *.dll file might resolve the issue. So I did copy and overwrite the older *.dll with a newer cygwin1.dll . Still no change . And it won't compile of course.

    So for the third time I deleted the keys in the registry according to the cygwin UG. And removed the cygwin folder . Reinstalled Cygwin, GNUTools, Sample App Pre2.5. just to get the same error again.


    Anybody else had this issue ? What am I doing wrong ?

    Any help greatly appreciated .

    Csaba

    calthouse



    New Member


    Posts:
    New Member


    --
    07 May 2009 04:22 PM
    I'm having the same problem. Anybody know how to get around this?

    glennj@logicpd.com



    New Member


    Posts:
    New Member


    --
    08 May 2009 02:24 PM
    You will need to go to Cygwin's website and click the "Install or Update
    Now" link on the front page. A direct link to this is:
    http://cygwin.com/setup.exe
    Once you have downloaded and run "setup.exe" you will want to make sure
    that you select the "Install from Internet" option. From there just
    click through all the default settings and Cygwin will be updated.


    *****
    Also,
    *****
    you can try the suggestion from this FAQ:

    http://www.logicpd.com/pr...turn-when-i-try-buil

    After this re-install the GNU Tools Toolchain from Logic's website and
    re-install the Sample Application and everything should build fine.

    srinivasan.mohan@honeywell.com



    New Member


    Posts:
    New Member


    --
    15 Jul 2009 03:55 AM
    Hi,
    We had to spent a quite few days before we registered to this forum to find out the cygwin provided by logicpd has this issue. I too was getting "impure entry point not found in cygwin1.dll" I fail to understand why logicpd do not keep a corrected/working version of cygwin.

    Regards
    Srini
    You are not authorized to post a reply.