Search

Technical Discussion Group Forum

This forum is provided for user discussion. While Beacon EmbeddedWorks support staff and engineers participate, Beacon EmbeddedWorks does not guarantee the accuracy of all information within in the Technical Discussion Group (TDG).

The "Articles" forums provide brief Articles written by Beacon EmbeddedWorks engineers that address the most frequently asked technical questions.

To receive email notifications when updates are posted for a Beacon EmbeddedWorks product download, please subscribe to the TDG Forum of interest.

TDG Forum

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 23 May 2008 10:07 AM by  dkudlay
3.5-qvga-10 Display problem with DirectFB
 1 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages

dkudlay



New Member


Posts:
New Member


--
22 May 2008 03:52 PM
    I am running into a strange issue when running my GTK+DirectFB app. The screen is offset high by about 10 pixels and the colors are washed out. If I terminate the app, the frame buffer image left on the screen looks correct however. I tried to adjust the screen position via software but it seems the bottom 10 pixels are not accesible. Has anyone ran into something similar?

    dkudlay



    New Member


    Posts:
    New Member


    --
    23 May 2008 10:07 AM
    I figured it out. My fb.modes file had another mode described which had incorrect frequency and offsets described. Apparently executing apps grab the defaults from fb.modes but the kernel gets the default from the mxcfb_modedb.c file.
    You are not authorized to post a reply.