Search

Technical Discussion Group Forum

This forum is provided for user discussion. While Beacon EmbeddedWorks support staff and engineers participate, Beacon EmbeddedWorks does not guarantee the accuracy of all information within in the Technical Discussion Group (TDG).

The "Articles" forums provide brief Articles written by Beacon EmbeddedWorks engineers that address the most frequently asked technical questions.

To receive email notifications when updates are posted for a Beacon EmbeddedWorks product download, please subscribe to the TDG Forum of interest.

TDG Forum

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 25 Apr 2008 01:03 PM by  richard.laborde@logicpd.com
Newer i.mx31 SOM not working with Swell software
 1 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages

Fred Dyer



New Member


Posts:
New Member


--
25 Apr 2008 09:18 AM
    We recently purchased two i.mx31 SOM's that are not functioning with our application written for Swell Software. The two new SOM's not working have a chip labeled 1008130 Rev D. An older SOM that does work fine has a chip labeled 1007662 Rev A. All are using LoLo 2.3.5

    What's happening?
    Thanks!
    Fred

    richard.laborde@logicpd.com



    Basic Member


    Posts:247
    Basic Member


    --
    25 Apr 2008 01:03 PM
    Fred,

    There are several changes on the new SOM. It uses the rev. 2.0 silicon among other updates. Please see the PCN for specifics.

    Thanks

    Richard
    You are not authorized to post a reply.