Search

Technical Discussion Group Forum

This forum is provided for user discussion. While Logic PD support staff and engineers participate, Logic PD does not guarantee the accuracy of all information within in the Technical Discussion Group (TDG).

The "Articles" forums provide brief Articles written by Logic PD engineers that address the most frequently asked technical questions.

To receive email notifications when updates are posted for a Logic PD product download, please subscribe to the TDG Forum of interest.

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 13 Apr 2009 03:54 PM by  richard.laborde@logicpd.com
Nothing on serail out of the box
 1 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages

maestro



New Member


Posts:
New Member


--
13 Apr 2009 02:47 PM
    I have UART adapter to my workstation but nothing comes on minicom 9600 baud (or any other baud) when I attach the battery to board. I also tried to use USB attached to workstation also. I downloaded the microSD files for u-boot and inserted that in to the board but nothing displays either. Should I be seeing LoLo out of the box though?

    richard.laborde@logicpd.com



    Basic Member


    Posts:247
    Basic Member


    --
    13 Apr 2009 03:54 PM
    maestro -

    If your battery has a charge on it, you should see U-boot terminal traffic out the serial port at boot. (there is no LoLo for the MDK)
    Be sure your terminal program is setup properly per the quick start guide -115200, 8, no, 1 and your connector is plugged in correctly.

    The USB OTG port is only for charging with the basic U-boot.
    At power up you should see D7 come on. D6 and D5 will blink and then go out.

    If you have registered your kit you can use the Ask A Question system for more help.
    Thanks

    Richard
    You are not authorized to post a reply.