Search

Technical Discussion Group Forum

This forum is provided for user discussion. While Logic PD support staff and engineers participate, Logic PD does not guarantee the accuracy of all information within in the Technical Discussion Group (TDG).

The "Articles" forums provide brief Articles written by Logic PD engineers that address the most frequently asked technical questions.

To receive email notifications when updates are posted for a Logic PD product download, please subscribe to the TDG Forum of interest.

Search this forum:
Search
You are not authorized to create a new topic
Page 2 of 6 << < 12345 > >>
Topics
 Replies
 Views
 Last Post
8 Replies and 1425 Views Load bin <stdin>  1425  8 Started by  jdionne What protocol does load command use to receive the file from the serial port. Tera Term Pro 'send file' function just seems to send the file in binary format. But when I try the same thing in my application the transfer always fails. Is the load command expecting some sort of packet like X-Modem I read the file into a binary array and loop through the array. Is there some sort of handshaking going on using 'load bin' Thanks Jeff
8 1425
by  jdionneJump to last post
11 Oct 2007 04:06 AM
7 Replies and 1247 Views Run an application without using bootloader?  1247  7 Started by  Dag Hi everybody, I modifed the led_flasher sample application to do something more than just flashing a led and this works fine, both when I compile it for RAM and for flash memory. For some test purposes I want to run this application without first starting the bootloader. I therefor changed the CONFIG_APP_OFFSET variable in the makefile from 0x00100000 to 0x00000000. I load and burn the elf-file (I use Multi-ICE to restore the bootloader later), but the application does not start. Can anybody...
7 1247
by  DagJump to last post
06 Oct 2007 10:05 AM
1 Replies and 1289 Views Replacment for YAFFS  1289  1 Started by  Dag Hi, We have experienced problems with YAFFS in a WinCE 5.0 system. Bad blocks, deleted files and changed contents of files. Does anybody have any experience with alternitives for Logics YAFFS driver Dag
1 1289
by  DagJump to last post
06 Oct 2007 09:59 AM
7 Replies and 1150 Views Yaffs access  1150  7 Started by  jdionne Hi every one, Is it possible to access the yaffs from a C application created with cygwin I like to be able to open a file read/write it. I can't find any info on this. Any info seems to talk about CE Thanks
7 1150
by  jdionneJump to last post
06 Oct 2007 09:54 AM
3 Replies and 1266 Views nIOWR and nIORD not strobing low  1266  3 Started by  marclai Hi, I am trying to write a compact flash low level driver (memory mapped mode). When trying to write to the following compact flash registers (via 16 bit writes) I have found that the nIOWR signal does not strobe low as I expect. Also nIORD does not strobe low on reads. According to the logicpd IO controller specification the compact flash is mapped at memory address range 0x60200000 to 0x603FFFFF. Looking at the schematic REG is tied to uP_MA12 so the compact flash registers start at 0x602...
3 1266
by  marclaiJump to last post
26 Sep 2007 10:34 PM
0 Replies and 1059 Views How to debug over JTAG?  1059  0 Started by  Dag Hi, I have LH7A404 kits, and a Multi-ICE debugger. What software tools are required to do some debugging included single stepping breakpoints Dag
0 1059
31 Aug 2007 07:01 AM
2 Replies and 1141 Views boot_app.exe not being run  1141  2 Started by  mbellot I've managed to build a (simple) .NET CF v1 application, but now I'm having trouble getting it to auto run at boot. I put the file in the root directory of the compact flash card with the filename "boot_app.exe" (no quotes), according to the instructions in AN296 and also in the latest "Zoom™ Development Kit Windows® CE Evaluation Guide". Once CE boots I can open "My Device" -> "Storage Card" and then double click on boot_app (the extension is hidden)...
2 1141
by  mbellotJump to last post
15 Aug 2007 11:14 AM
2 Replies and 1259 Views WinCE images for download  1259  2 Started by  mbellot Greetings. I've recently been tasked with trying to pull together a project using a Logic LH7A404 development board and LCD, but I've run into a snag. The pre-built image available for download (LH7A404_DEV_IMAGE_For_All_Other_PNs.zip) includes the .NET Compact Framework V1 runtime components, but I am using VS2005 which only supports .NET CF V2 when building WinCE 5.0 projects. "Installing" the CF V2 runtime works until the board is reset, at which point it reverts to CF V1. I'm as...
2 1259
by  mbellotJump to last post
06 Aug 2007 11:50 AM
0 Replies and 1261 Views LH7A404 and Wind River workbench with VxWorks 6.4  1261  0 Started by  ruudelsinghorst Starting with the development environment for LH7A404 and Wind River workbench with VxWorks 6.4 I have a question about the BSP: Is the BSP VxWorks-release independent The URL http://www.sharpsma.com/Page.aspx/ameri ... culibrary/ gives access to a BSP for the LH7A404: “VxWorks BSP for The LPD SDK-LH7A404 - This version of the BSP generates binaries for the A404 card engine running on Logic Product Development's SDK and/or IDK DevKits. The code base can generate ROM-based (default_rom) and dow...
0 1261
06 Jun 2007 09:26 AM
1 Replies and 1234 Views Voltage Levels of the KMI  1234  1 Started by  pfschweisstechnologie I try to use the KMI under Linux and I am searching for the maximum voltag Levels of the signals KMICLK and KMIDAT. Is it possible to drive the signals (KMICLK, KMIDAT) with 5 V Thank you for your answers. Best regards, Ralf Wiegand PF-Schweißtechnologie GmbH
1 1234
by  pfschweisstechnologieJump to last post
13 Mar 2007 02:40 PM
2 Replies and 1132 Views LH7A404 SOM power requirements  1132  2 Started by  casner What are the LH7A404 SOM power requirements Even in the most recent specification document, the current draw is listed as TBD. It has been that way since the first document. This makes designing in the board more difficult, which may reduce sales. How about some rudimentary specifications, like most other manufacturers give
2 1132
by  casnerJump to last post
01 Feb 2007 10:31 AM
0 Replies and 1031 Views LH7A404-11 Card Engine Address Signal (A26, A27) swap?  1031  0 Started by  Deleted User The LH7A404-11 Card Engine differs from the baseboard schematic for signals uP_A26 and uP_A27. Please see PCN 288, in the LH7A404-11 PCN document. http&58;//www&46;logicpd&46;com/downloads/889/ Thank You, -Mike
0 1031
30 Jan 2007 01:08 PM
6 Replies and 1227 Views Change disp_num runtime.  1227  6 Started by  Dag Hi, I have an application where I can use different displays. To select display I use the parameter disp_num when booting Windows. For the displays I use, the value of disp_num is either 0, 1 or 2. When Windows boots it is not always known what type of display I have connected. I would like to be able to first try disp_num = 0 for some seconds, and if this does not work, try disp_num = 1 for some seconds, and then disp_num = 2. When the displays looks ok the user touches the screen to accep...
6 1227
by  DagJump to last post
11 Jan 2007 01:36 PM
2 Replies and 1974 Views problems with scripting  1974  2 Started by  ggirzon Having problems with scripting using LoLo 2.05 and 2.06. I need to read several registers in memory and then execute a different lolo string. However, even more fundamental operations don't work. losh> bit12 = 0; sum2 = 0; if $bit12 echo non-zero; sum2 = 1; else echo zero; endif; echo $sum2 zero 1 <---------- should be 0! losh> bit12 = 1; sum2 = 0; if $bit12 echo non-zero; sum2 = 1; else echo zero; endif; echo $sum2 non-zero 1 What operations are allowed inside an if-then-else Can ...
2 1974
by  ggirzonJump to last post
11 Jan 2007 01:24 PM
1 Replies and 1128 Views Cannot Build in WinCe 5.0  1128  1 Started by  dryde Hi, I finally got my hands on WinCe 5.0 and keep getting the same error I try to build an Image: BUILD: &9101:0000000158:ERRORE&93 NMAKE : U1073: don't know how to make 'C:\WINCE500\platform\LoCE\lib\ARMV4I\retail\oal.lib' BUILD: &9101:0000000160:ERRORE&93 NMAKE.EXE -i -c BUILDMSG=Stop. LINKONLY=1 NOPASS0=1 failed - rc = 2 I did some reasearch and I found that this error comes if I installed kernel before the BSP, I installed everything in order and it apears and I cannot get past it, ...
1 1128
by  Jump to last post
26 Oct 2006 09:58 AM
1 Replies and 1406 Views ARM-elf or Greenhill-elf downloads  1406  1 Started by  Anonymous The following question was submitted by hansr to the LH79520-10 site. It applies to the LH7A404-10 as well. Refer to the LH79520-10 post for original. question: How do I get elf files generated by ARM or Greenhill tools to download to the starter development kit Answer: The ELF loader needs to know the address in memory where it should place the incoming binary file. The Greenhill and ARM tools place this information at the very end of an ELF file. When downloading over a non-random ac...
1 1406
by  Jump to last post
19 Oct 2006 04:37 PM
1 Replies and 1248 Views ClearType on 6.4" LCD?  1248  1 Started by  ggirzon Are ClearType fonts supported for the 6.4' LCD display by the WinCE 5.0 lcd driver I modified my project.reg as follows: &91;HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\GDI\ClearType&93; "ClearTypeValue"=dword&58;1 &91;HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\ClearType&93; "ClearTypeValue"=dword&58;1 and also set the following enviromental variable __SYSGEN_GPE_CLEARTYPE or SYSGEN_GPE_CLEARTYPE but that just produces garbage text. Any ideas Does ClearType only work ...
1 1248
by  ggirzonJump to last post
08 Sep 2006 12:46 PM
7 Replies and 1225 Views After downloading image using PB, no losh command prompt  1225  7 Started by  andrew.mandli We've built an image in platform builder using the most recent version of the LH7A404 BSP, and when we try to download the image to the device using the instructions detailed in section 5.1.1 of the LoCE Windows CE BSP User's Guide, everything exectutes correctly, until "BOOTME: Got jump command" is displayed. At that point, the losh> command prompt is not returned, and it appears that the system is hung. Is there something we may have missed To verify, we have alternately run our...
7 1225
by  Jump to last post
09 Aug 2006 02:18 PM
1 Replies and 1152 Views about usb host problem  1152  1 Started by  Deleted User I use linux and wince bsp on my LH7A404 board, and find there is some problems with using usb host funtion. I can use usb-printer on my board, but error happened when detected some usb-disk and copied big files between usb-disk and board. I don't know whether it is bug of LH7A404 or driver. If you use usb host function normally, please tell me, thanks!
1 1152
by  Jump to last post
17 Jul 2006 12:47 PM
3 Replies and 1259 Views copy from cf to onboard nor flash?  1259  3 Started by  Carlos hello. I just want to copy my image located in cf to onboard flash. Can somebody give me the command(s) do i need to perform this issue Thanks!!!
3 1259
by  Jump to last post
06 Jul 2006 01:21 PM
You are not authorized to create a new topic
Page 2 of 6 << < 12345 > >>


RSS Feed Available