Search

Technical Discussion Group Forum

This forum is provided for user discussion. While Logic PD support staff and engineers participate, Logic PD does not guarantee the accuracy of all information within in the Technical Discussion Group (TDG).

The "Articles" forums provide brief Articles written by Logic PD engineers that address the most frequently asked technical questions.

To receive email notifications when updates are posted for a Logic PD product download, please subscribe to the TDG Forum of interest.

Search this forum:
Search
You are not authorized to create a new topic
Page 1 of 612345 > >>
Topics
 Replies
 Views
 Last Post
18 Replies and 3737 Views How do download some informations  3737  18 Started by  yoshinari kohara I'm FAE in NXP Semiconductors Japan. my Div. is MCU. I have 3 'LH7A404 Card Engine Development Kits'. However, the Register Production is not yet. I only login the your web sit. Therefore, I cannot dowload some information from web sit. so the schematic cannot be downloaded. I feel that I need 'Register Production ' operation. But, current 'Select Production' does not contain 'LH7A404 Card engine Development Kit'. Although I know it is 'End of Life', I need your help. please let me know ho...
18 3737
by  Adam FordJump to last post
20 Nov 2017 05:57 AM
1 Replies and 2116 Views USB Sharp Sync Driver - Update for Windows 8?  2116  1 Started by  cdwhatley I am aware that I have to use Windows Device Connection Manager on my Windows 8 PC as ActiveSync is no longer supported. I downloaded and installed that on my Windows 8 laptop and have been able to start that program. When it is started, it shows no device connected, even though I have my card engine running and ActiveSync is up on it (I verified that by connecting the card engine to my Windows XP machine). I then went into Device Manager and saw that the card engine was recognized as an unre...
1 2116
by  Adam FordJump to last post
27 Jun 2014 10:12 AM
0 Replies and 1599 Views zoom sdk documentation access  1599  0 Started by  Mike Zurlo this zoom sdk was probably registered by my company many years ago. how can i get access to the documents. There is a sharp LH7A400 cpu
0 1599
13 May 2014 09:06 AM
0 Replies and 1756 Views Serial UART driver  1756  0 Started by  Deleted User Hi, Does the UART driver for this card engine support "SPACE or MARK" parity Is NOPARITY the only setting supported Thank you, -Sharon
0 1756
14 Jun 2011 12:40 PM
0 Replies and 1743 Views Can not run GNU Tools under Cygwin-Windows  1743  0 Started by  gokbektas 1- Downloaded and unpacked the cygwin.zip from LogicPD website 2- Run setup.exe 2a. Welcome Screen > Next 2b. Choose a Download Source > Install From Local Directory > Next 2c. Select Root Install Directory > Root Directory : C:\cygwin Install for: All Users Default Text File Type : Unix > Next 2d. Select Local Package Directory > E:\Logic\LH7A404\Software Development Tools\cygwin > Next 2e. Select Packages > All : Default Misc : Default &91img:1h332i...
0 1743
08 Oct 2009 01:56 AM
0 Replies and 1663 Views How di I run the bootloader after performing a warm boot  1663  0 Started by  Deleted User I am rebooting a LH7A404 card engine via the warm boot reset pin. On a cold boot the bootloader program runs (which initializes the LCD display and copies the NK.bin file from flash to RAM). On a warm boot, the bootloader does not run. This causes the LCD screen to go blank. Does anyone know how to execute the bootloader program after a warm boot.
0 1663
17 Jul 2009 09:54 AM
1 Replies and 1782 Views Syncing with Vista  1782  1 Started by  Deleted User Hello, I am in the process of updating my PC to Windows Vista, and I have not been able to get the "Windows Mobile Device Center" (Vista's replacement for ActiveSync) to recognize the "Sharp USB Sync" device for the dev board. It shows up in device manager when I plug it in, but I can't sync with it and I can't get Visual Studio 2005 to recognize it. Anyone have any luck with Vista or do I need a new device driver for the board Thanks.
1 1782
by  Deleted UserJump to last post
30 Jun 2009 01:01 PM
0 Replies and 1649 Views LH7A404 module changed to brick  1649  0 Started by  sagaert Hi I have corrupted the bootloader while trying to run linux on the module. First loaded the apex bootloader, These where the last words from the module, after resboot it was dead. apex> erase $env erase nor:128k64k i think this corrupted the lolo loader apex> printenv cmdline *= console=ttyAM1 root=/dev/hda1 mtdparts=phys_mapped_flash:2m(boot),-(r oot) fat-drv *= cf ext2-drv *= cf startup *= copy $kernelsrc $bootaddr; kernelsrc *= nor:256k1536k bootaddr *= 0xc0008000 apex> sete...
0 1649
01 Mar 2009 04:36 PM
1 Replies and 1858 Views date/time limitation  1858  1 Started by  swchoi What is the date/time limitation. (in SetLocalTime()and OEMSetRealTime() ) it seems to be the year 1980-2099. entering a year outside this range, the date/time set is be incorrect and results to be set to sometime in year 2046/2047
1 1858
by  swchoiJump to last post
27 Jan 2009 01:14 PM
3 Replies and 1967 Views spec for i2c driver(smbus)  1967  3 Started by  swchoi Does any have the spec for the unsupported i2c driver for wince5.0 what I meant is how to use it to read a word from a slave device. I have a smart battery on the smbus(I believe the i2c driver uses the smbus as the i2c) and I can transmit to the battery and it ACK back(seeing from the logic analyzer), but the A404 processor said it didn't get the ACK. So, I am not sure if this is because I write something wrong or there is still something wrong with the board(needs pull up resistors) I am us...
3 1967
by  swchoiJump to last post
27 Jan 2009 01:10 PM
1 Replies and 1994 Views Reading bmp from CF. Unable to Open  1994  1 Started by  audint Hello, I am just getting started with the SDK and have gone through draw-test with a custom LCD. Everything is fine. Now I have formatted a 2g CF on xp using FAT (not FAT32) and copied some bmps from my pc to cf, inserted the cf into the sdk, rebooted, mounted fatfs /cf (no problems) and below are the results: losh> mount fatfs /cf losh> video-init test84 8 video-init display: width: 640 height: 480 bpp: 8 disp: test84 losh> video-open test84 8 closing old display video-open display...
1 1994
by  audintJump to last post
20 Oct 2008 08:23 AM
0 Replies and 1696 Views About LH7A404 Schematic!!!  1696  0 Started by  Anonymous Hello everyone! I am a chinese student,In this summer holiday.I want to route a board using LH7A404.But,I am a green hand about this,so I want to have a LH7A404's Schematic. Please help me, if you can ,please sent it to me by email. My email address: <email address removed by moderator> Thank you !!!!!!
0 1696
03 Sep 2008 07:05 PM
0 Replies and 1652 Views linux ts_calibrate  1652  0 Started by  dalmassian I am using the touchscreen with Linux. I run ts_calibrate, but afterwards, when I run ts_test, there is a skew on the right side of the screen. If I just move up and down with the stylus, the cursor moves in an arc. When I first used the touchscreen (two months ago) it worked fine, but now the calibration seems not to work. Any ideas Thanks, Dave
0 1652
22 Jul 2008 08:14 PM
0 Replies and 1632 Views Signum JTAGJET FLASH Programming  1632  0 Started by  ggirzon Trying to use the Signum JTAGJET emulator to program '404 CardEngine FLASH. Reading and erase works great, however writing only writes every second 16-bit word. I am using a modified '400 SDK macro file that SIGNUM supplies; the mod is to enable 32 MB I have on my CardEngine. I suspect there are subtle differences between the '400 and '404 SMC. If anyone has already done this, can you post the changes, especially how to program the following registers (suspect the problem is in SMC_BCR0 0x8000.2...
0 1632
19 Jun 2008 02:44 PM
4 Replies and 1810 Views usb Activesync hangs and slow down(no one had this problem?)  1810  4 Started by  swchoi I am little suprise that I haven't seen this issue in this group. I first reported this problem to LogicPd about 4 months ago, but there still isn't a resolution. Does anyone else realized this problem I would have thought this is a very serious problem. LogicPD, can I have some info on what's going on this problem Here's some email excerpts of the problem: &91Ticket 8439&93 Activesync usb serial hangs and interruptions Hello Shui, After further analysis, I have found that this problem...
4 1810
by  swchoiJump to last post
27 May 2008 07:16 AM
2 Replies and 1748 Views Serial Port Access on the LH7A404  1748  2 Started by  Deleted User I am trying to run a very simple program that sends data out of the TX side of the port and then pauses and reads that data back on the RX side of the same port. The program works as expected on UART3 and I can see the data being sent by using an oscilloscope. The problem comes when I try the same thing on UART1. The scope shows that the data is being sent but my program waits forever and never sees it. I have looked at the control registers and find that UART1 is enabled and the infra-red opt...
2 1748
by  Deleted UserJump to last post
05 May 2008 08:41 AM
0 Replies and 1509 Views Rose Realtime with the LH7A404  1509  0 Started by  Deleted User We are working on a project for our school. But we have a problem and the teachers don't know the answer so thats why I ask it here Hope you can help us: We are using the arm9 LH7A404. When we are programming with Rose Realtime how can we put the program on the LH7A404 already thx for your help!!!
0 1509
11 Mar 2008 03:38 AM
0 Replies and 1539 Views USB Issue !  1539  0 Started by  thaoly77 Hi all, I meet an issue with USB on Linux . Could you help me to solve it After load Linux kernel successfully ,I plugin the USB into Zoom-LH7A404 board , the message is shown on Tera Term like this : usb 1-1: new full speed USB device using lh7a404-ohci and address 2 scsi0 : SCSI emulation for USB Mass Storage devices Vendor: Kingston Model: DataTraveler 2.0 Rev: 4.10 Type: Direct-Access ANSI SCSI revision: 02 I didn't see any message about usb's ma...
0 1539
03 Jan 2008 09:10 PM
1 Replies and 1782 Views Getting started with the lh7a404: make tool errors.  1782  1 Started by  ruudelsinghorst Environment setup problem getting started with the lh7a404. I solved some of the problems with the environment variables but when running make I get the following output: C:\sharpmcu\software>make --debug GNU Make 3.80 Copyright (C) 2002 Free Software Foundation, Inc. This is free software; see the source for copying conditions. There is NO warranty; not even for MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. Reading makefiles... Updating goal targets.... File `libs' does not exist. ...
1 1782
by  ruudelsinghorstJump to last post
04 Dec 2007 02:06 AM
0 Replies and 1822 Views Help on BDIPro configuration for LPD7a404  1822  0 Started by  mdmect Hi everybody, I just started to use an LPD7a404 -10 board and I have troubles in connecting my target with the BDI2000 that is equipped only with BDIpro software (v1.12 -ARM for Windows). I set the jumper for JTAG operation as indicated PN_70000248_REv_b.pdf doc and I tried to configure my BDIPro project following the config file that i found in the LPD7a404 BSP package (bsp/misc/bdi2000/lpd7a404.cfg). When I try to dump the flash content I get the following message error: Processing target in...
0 1822
28 Nov 2007 04:20 AM
You are not authorized to create a new topic
Page 1 of 612345 > >>


RSS Feed Available